Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 1:9 "Det sanna ljuset, det som lyser över alla människor, skulle nu komma i världen" /JESUS: "Jag är världens ljus, den som vandrar med mig skall förvisso inte vandra i mörker, utan ha livets ljus".


Var gång en Människa tar emot JESUS

tänds ett ljus

på jorden


litet eller stort


men mörkret

skingras!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-09-28 06:33



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Lycksele, det var ju vänligt sagt. Tackar för det! Mvh S-E (den ena av grabbarna..)
2010-09-28

  lycksele
Det är 2 grabbar här nedanför.
Jag är glad och smått imponerad att Sven-Erik fortsätter med sina texter om Jesus. Trots en del fula påhopp. Samma med Larz som kör sin linje och rekommenderar 'frälsning'. No matter what.

Oavsett vad jag tycker i saken, för mig finns ett värde i att människor står för något. Och kämpar för det. Är det inte tråkigt med alla människor som inget vill?
Jag tror faktiskt att det är respekt jag känner, grabbar.

Vänligt lycksele
2010-09-28

    Sven-Erik Sköld
Just det, ett ljus i ett barns hand, eller i handen på världsmästaren i tungsviktsboxning, gör exakt samma verkan i mörkret. Det är ju detta som är fantastiskt; och bekännelsen av Jesu Namn är det ljuset! Tack för Din kommentar!
2010-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Inget mörker kan övervinna det.
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld