Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnatro

som de alltför vuxna

inte känner:

om JESUS,

syndarens vän,


som är mer än gods,

familj och vänner

och vägen

hem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vuxna vill inte ödmjuka sig och bli som barn.
Man är sturska och morska.
En dag kommer man emellertid att ångra sin kaxighet. Men då är det för sent.
Såvida man inte vänder om till Jesus redan nu.
Bibeln talar faktiskt om förtappelsen.
2010-09-29

    Sven-Erik Sköld
Då behöver dom ju bli frälsta, som Du och jag! Mvh
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld