Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd".


Giraffer och fåramat

Det är svårt för giraffer

att nå ned till

fåramaten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-09-28 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många vill inte ödmjuka sig under Guds Ord.
Istället anklagar man oss som gjort det för att inte vara ödmjuka.
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld