Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens spegel

En god Människa

har goda

ögon.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 21:39



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
En bra kommentar, Larz, som ger Bibelstöd till min text, vilket är avgörande viktigt. Guds Ord: "Inte utöver vad skrivet är"
2010-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Gud frågade Kain varför hans blick var så mörk.
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld