Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Inte färdas väl två tillsammans, utan att ha kommit överens om det?"


Gud och jag

följs åt:

vi har kommit

överens om det:


Han kallade mig, genom

Sin Son - JESUS Kristus - och

jag svarade Ja på Hans kallelse


och sedan följs vi åt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 05:27



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, EN väg.
2010-09-30

  Larz Gustafsson VIP
"Det finns en väg som leder till himlens sälla land..."
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld