Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud och morfar

Trosgestalt i åkertegen

lugn och fast

i stegen


från morgonväkt

till aftonbud


i trofast tjänst

för Gud:


i sommarsol

i dagar

grå


från år till år.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 05:29



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Fin text i den psalmen, känner till den något. Tack för kommentaren! S-E
2010-09-30

  Larz Gustafsson VIP
"I tro under himmelens skyar", som det heter i en av mina favoritsånger.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld