Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan drömmar

Mellan drömmar hörde jag din röst
som toner av en gitarr
och som en viskning från pilträdet
kände jag ditt hjärta slå
och min kropp vibrerade av lycka
och vi var bara du och jag.

Mellan drömmar kunde jag se
att jag satt
bland molnen av bomull
och i återspeglingen av månen
såg jag ditt ansikte,
medan min illusion
invaggade sig i hoppet av min själ.

Mina ögon letade efter din närvaro
i stjärnornas vandring.

Du väntade på mig
i kanten av tystnaden
och sedan smekte regnet oss.

Du gick in i mina drömmar
och allt kändes så verkligt.


Av Candida Pedersen
Dikten finns med i min bok " Omfamna kärleken i tystnad"




Fri vers av Candida Pedersen
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 09:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt..
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Candida Pedersen