Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sång

Som aldrig förr är vi nu
Alltid från nu är vi nära

För det är varje gång du ler
Det är varje gång du ser på mig
en känsla av värme fyller mitt hjärta

Då nätterna blir långa och din himmel blivit grå
har din värme hållit mig ljumm ändå
Trots kyla och kemi håller du mig hårt
med dig
Är himmeln alltid blå

För varje dag som går
för varje evigt spår
leder
Till din famn

och inte finns det tårar
då hjärtats vår är här
då varje steg leder till dig

Bara fötter i sanden
dansa i solsken vill jag då
För då sommaren ännu
är värmande såsom du

och när natten kommer vill jag lova




Fri vers av Maxine
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxine