http://www.youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc&ob=av2e

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc&ob=av2e




KATEGORIKLYVNING

übermenschleendet

sitter på plats

påminner mig så

att jag sätts på plats

skolan ni har

rymmer inte min mats

sjas! snabbt tillbaka

till min klippavsats

 

varje grupp finns på

sin egen nivå

om du förirrat dig

blir det ett sjå

snabbt som en vind

motas olle i grind

solsken i blicken

men tårar på kind

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-30 17:35



Bookmark and Share


  GunBritt
Känner igen mej .. och fortfarande, efter alla dessa år, har man r dessa pilar igenom hjärtat. Känslan av blickar och kommentarer.
2010-10-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Tyvärr tyvärr upplever många ungdomar det här...jag får höra sååå mycket genom jobbet, och upplever det lite genom en av mina ungdomar. Starkt skrivet!!/B
2010-10-01

  mare VIP
Tänkvärt det du skriver..
2010-10-01

    ej medlem längre
Det är inte utsidan på kärlet som räknas, utan insidan!


"varje grupp finns på

sin egen nivå"

Sant!

/Ann
2010-09-30

  Måna N. Berger
Det vackra folket är kanske inte alltid så vackert på insidan.
2010-09-30

    Ken Cassel
Jag har också två plats i mitt senaste alster
Vilket sammanträffande
Vem kunde ana det
Deja vu, Larza

Mvh

Ken
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP