Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstandetag

Löven har bleknat
För att tillslut falla

Ned mot marken
Där gräset och blommorna blivit kalla

Först då ser jag himlen
Bakom trädets nakna kropp

Färger utan dess like
Vackrare, klarare
Starkare, ljuvare

Jag ska andas färgerna
Fyllas med hopp






Fri vers av Måndag
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 18:49



Bookmark and Share


  Anton the poet
bra skrivet med en grymt bra avslutning!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Måndag