Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom i morse


F-ord i höstens tid

Frosten

Fryser

Frasigt

Fotograf

Fångar

Färger

Fåglar

Flyger

Från

Friskt

Farväl

Flanör

Finner

Fall

Frukt

Förtjusande

Fosterlandskap

101001




Fri vers av sajo
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-01 07:36



Bookmark and Share


  Maria T
Oj, vad många F-ord
det fanns.
Finurligt
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Flammande.
2010-10-01

    ej medlem längre
Det här var friska, höstfärgade, fina ord!

Applåd!

/Ann
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo