Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postironikerns försvar

Jag bordade ett släktskepp igår,
en samling själar i en spexkajuta.
De stod tydligen utanför
allt.
(Som vindar som viner är gott.. land... ska vara fint... en som Zlatan gjorde var mäktig... t...med magnumglass)
Världen är så ful, sade de.
Här vaggas vi av kvantumets vågor
och värmer oss på cyberfars.




Fri vers av Posse
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Posse
Posse