Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Handfallen

Handfallen står jag kvar när
himlen sakta faller ner

Tittar upp, ingenting finns
kvar, inte heller inom mig

Det svarta är på väg för
att alltid finnas kvar

Jo en sak har jag kvar, det
du ville ha en stund av mig

Kärleken är det enda jag
har kvar, kärleken till dig

Jag borde vetat, borde
förstått att du var för bra

För bra för att finnas kvar
hos en sådan som mig...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 18:20



Bookmark and Share


    Max Poisé
En klassisk Emme dikt!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP