Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

Ett höstlöv brinner rött av skönhet

i solens vackra ljus

Vinden lossar det från grenens trygghet

Det faller fritt i vindars riktning

tills jorden mjukt det famnar

Här det åter bland de andra löven hamnar

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-05 18:58



Bookmark and Share


  poetryGirl
söt dikt
2010-10-05

    ej medlem längre
Fin liten dikt till höstlöven!
2010-10-05

    ej medlem längre
Fint. Levande.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP