Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverigedemokraterna

Fashionistiska fascister
pressar blåsippor
i Mein Kampf.




Bunden vers av Baldr
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-05 20:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
:)
2012-07-03

  Jan Linderoth
Min Kramp? Blåsippor har en tendens att fläcka ner ordentligt.
Bra tänkt glatt diktat.
2012-03-21

  thyra
Finurligt funderat och skrivit!
2010-10-05

  Blake
Usch ja, jävla svin.... tjusigt skrivet!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Baldr