Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång Väg

Reflektionerna av en spegelbild som ler chockerar en känsla som snart ska till att slocka

även om det bara är för stunden så är lyckan varaktig, ja i alla fall just nu.



Morgondagen kan svälja lyckan som brusar inom ett hjärta som slutat söka värme

kan få dig att glömma ljuset för att välkomna svagheten som existerar i brinnande mörker.



Tvivel lämnar aldrig en ensam kropp oberörd trots löften om förbättring

men kanske kan löftena lugna en vilsen själ för tillfället, ja i alla fall just nu.



Minnen kan föra dig tillbaka till ett förflutet som öppnar upp sår som aldrig riktigt läkt

trots år av bearbetning och förlåtelse så har rädslan ännu inte släppt.


Det är en lång väg kvar att vandra




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-06 00:10



Bookmark and Share


  Gawain
Starkt. Gillar det torra allvaret.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy