" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Avstånd - vi börjar försvinna

Mina illusioner avbildar en önskan i fantasin
som inte når upp till den sinnesro jag vill känna.
Jag försöker dölja känslan av att vilja vidröra dig
men du gör det svårt för mig att ta avstånd.

utan dig brevid så saknar min existens ett syfte

Nätter fängslar mig i en smärtsam utopi
där mina andetag inte längre glittrar som förut.
Kaoset i min tillvaro stryper sakta sagan till dess slut
och inget jag säger verkar kunna förhindra det.

i himlavalvets mörka färg ser jag oss två bleka bort




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 567 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-06 00:16



Bookmark and Share


  Z dotter
Ja, man vill både behålla känslan/hoippet, men samtidigt ta bort smärtan och gå vidare. En konstig mix. 'Tiden läker alla sår' kanske är ett bra talesätt i detta sammanhang. Skrev skälv en text på temat 'saltet blir inte kvar på Autobahn' för en månad sedan... Trevlig kväll!
2010-10-08

  Tillbringaren VIP
Bra fångat. Pain!
2010-10-08

  tess_
fäller en tår.. riktigt fint skriver!!
2010-10-08

  PollyBlunder
Gud vilken fin.. känner igen mig
2010-10-08

  Abastian
riktigt bra. jag läser den en gång till.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy