Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen måste ändras!

Skadeservice kommer och slår in din dörr.
Ser hur du använder droger och utnyttjar folk som inte har haft lika mycket tur som du.
Allt de olagliga som du tar dig själv igenom, som förebild för de mindre som du inte tar åt dig.

En person som födes med en silver sked och ser hur verkligheten förvandlas till en dimma av drömmar.

Du sitter där stolt över dig själv och tror att du skydd av gud.

I slutet kommer du sitta själv, dina böner som du inte får svar på.
Att själv inte se den ljusa delen i livet, du tog den lätta och slösa vägen igenom.

Du måste förstå att skeden måste ut för du själv ska förstå.
Ta dig själv ur dimman, de är dags att sluta drömma och börja se dig själv med en framtid.

Nu ligger du och gråter med blod på din skjorta, dina tårar kommer aldrig torkas bort.

Ditt liv kunde varit något större än att sälja dig själv som en soldat.
Det är dags för dig att se helheten, och sluta träffa på gubben på månen.

När dimman klarnade så var de något nytt, något du aldrig sätt förut.
Låt oss leda dig, till något nytt.




Fri vers av Beldish RaWr
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beldish RaWr