Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Satt ofta och stirrade ut i tomma intet

Försökte fånga en känsla, ett tillstånd
som inte fanns där

Lite vemod, ganska mycket nostalgi

Bara med hjälp av en fin utsikt




Fri vers av Anna Maria
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-11-26 19:42



Bookmark and Share


  Jessi
Ja, visst är det lätt att drömma sig bort
2005-11-26

  Jessica Ewa
Så lågmält och finstämt!
2005-11-26

  Natalie VIP
Väldigt fin :)
*Tycka om*
2005-11-26

    witness
håller med tidigare talare...känner igen mig sj...
gillar att den berättar så lite och samtidigt så mycket...
2005-11-26

  Lola
...för det är skrämmande att känna sig helt... tom.
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Maria

Senast publicerade
drömrus
osynliga band
.
* Se alla