Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga hjärta-smärta direkt.


Osläckt hunger

Den förste som kommit in i hennes ljuva skötes förlorade paradis var en gravmask. Liksom hertiginnan Josiane har hon avvisat de mest åtråvärda männen för att bespara sig för det värdelösa avskummet. Och de, de som vattnar hennes altare med sin smärtas rikliga dryckesoffer sex fötter högre, de som tillbedjar hennes oskuld, kan de ens föreställa sig vilken ljuv hemlig otukt hon smaskar på gömd i det svala mörkret av sin trånga boudoir?! Det unga paret, som en fullmånesnatt lockats till hennes bädd av möjligheten att krydda vällusten med rädsla, kan de ens drömma om så fuktiga, klibbiga och smutsiga smekningar?! Vet de att hon är mer levande än vad de alla är tillsammans?! Hur skulle hon överhuvudtaget kunna vara död när hennes kropp är överfylld av ett utsvävande, myllrande, kryllande liv, när hennes könsläppar är som aldrig förr vattnade med en osläckt hunger, när hennes fina naglar och hennes majestätiska svarta hår fortfarande växer?!!!




Fri vers (Prosapoesi) av Mracabred
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-07 23:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nja, nu har jag ju läst någonstans att det där med att hår och naglar skulle växa även efter dödens inträde blott är en skröna, men kör i vind då, som de gamla romarna nog aldrig skrek till slavarna som rodde för glatta livet... välskriven skröna, bland allt det där sköna
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mracabred
Mracabred