Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsman

En vandringsman
var han.
Sökande i fromhet
kärlekseld
och hopp.

En enkel själ
var han.
Född att älska världen
för dess skönhet,
för dess lopp.

Lyckligast
var han,
som kunde finna glädje
i simpla toner,
enkla ord.

Hans skatt
var livets gåva,
hans mål, att leva sant
i stillhet
på vår jord.




Fri vers av littlemiss
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss