Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vintern



Ser livet utan
glasögonen på lika
transparent och skört
som en utandning stråk av
kondens rimfrost på löven




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2010-10-09 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP