Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kärlek återkommer -killen jag har känslor för.


starka känslor försvinner aldrig....

Djupt i min kroppen ligger ett kärleksfull hjärta
i mitt hjärta slår varje slag för dig

Den säger att den älskar dig så mycket
ibland blöder mitt hjärta kraftig
för det räcker inte

Så kärlek till dig finns överallt i min kropp nu
snart räcker det inte med hela kropp
jag kanske måste bära väskor med full kärlek i snart

Till och med finns kärlek till dig i min hjärna
därför tänker jag mycket på dig

Du vet inte hur mycket jag älskar dig
men snart märker du det
då slipper jag förklara hur mycket jag älskar dig
-så mycket att du anar inte hur mycket!




Fri vers av Bellaa
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-11-27 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellaa
Bellaa