Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets värn.

Med tiden i handen,
och dig i mitt hjärta
står jag stadig
i piskande, urtida storm.

Under ljungande sky
och i smygande, hotande
mörkmålad natt.

Är du till så är du min krycka.

Är du livfylld så är du min puls.

Så finns inte avgrundsdjupen igen.




Fri vers av littlemiss
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-09 22:13



Bookmark and Share


  Julio VIP
Man måste ha nått/någon för att hålla sig vid liv inombords, ett mål och en passion går oftast hand i hand.

bra skrivet^
2010-10-10

    sårosa
å, får en känsla av ronja rövardotter. gillar de ovanliga ordvalen. känsla!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss