Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig inte bli ett minne

Från mitt hjärtas hemliga rum
skriver jag dessa ord till dig

Snälla du, sluta inte älska mig,
jag behöver ha dig nära ibland

Låt mig inte bli ett minne som
ebbar ut och försvinner till slut

Säg aldrig att jag aldrig mer
ska få känna värmen från dig

Eller aldrig mer ska få se dina
ögon som älskvärt tittar på mig

Du finns inte här men jag viskar
att det är dig jag älskar

Vi kan inte vara tillsammans och
det smärtar varje vaken minut




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-10 20:36



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
starkt och kärleksfullt
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP