Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastrerad..bagatell



Naken herre i
hagen isterbuken vill
bli tagen väcker
dock inte lusten hos mön
som raskt skyler behagen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP