Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE&p=72E0E7CD7F3E1851&playnext=1&index=3


Because the night (sista lördagen)

Dina omsorgsfullt
byggda murar
föll den kvällen

själv har jag
aldrig haft några

inte inför dig



Du borde dricka rödvin oftare




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-17 20:59



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Tänk vad det kan göra och vilka hinder som försvinner med det goda röda guldet, men det är ju bra om även de hindren kan vara mindre även utan vin. Jag tror inte alltid det beror på vinet utan att det många gånger också är stunder där samtalen kan föras och man kan sitta i lugn och ro och bara vara. Stunder av närhet och värme de är guld värda.

Tänkvärt det du skriver.
2010-10-18

    ej medlem längre
Ja ibland löser vinet en del onödiga problem,icke att förglömma!
2010-10-18

    ej medlem längre
gillar massor. och rödvin är bäst.
2010-10-17

  Maiah VIP
Ibland behövs det murar och ibland är de en skiljelinje där man inte längre kommer vidare när det skulle behövas.....
I det här fallet ..känns som murens existens har mycket sorglig utgång....
Gillar ditt vemodiga sätt att uttrycka dig...
2010-10-17

  etthjärtaäralltidrött
Sant.
2010-10-17

  mariasan
hehe...rödvin kan riva de tjockaste murar...livsfarligt gift! skön dikt!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP