Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och sen kysste jag dig

Med ett
nyvaket hjärta

darrade jag ikapp
med dina andetag




ljusen brann aldrig ut den kvällen




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-10-11 12:22



Bookmark and Share


  alvan
Mycket fina texter med så mycket känsla i orden. Denna lilla text berörde, vackert!
2012-01-24

  Suzy med punkterna
Skirt fint
2010-10-15

  Sophie Jennifer
Åh så bra
2010-10-12

  En strimma av guld
Så magisk och fin.
2010-10-12

  Nina Nightwish VIP
Mycket vackert och talande:)
2010-10-12

  Aisha VIP
vackert....
speciellt den sista raden....
:)
2010-10-12

  firefire
ja det var mycket vackert,gillar känslan i denna!mycket bra N!
2010-10-11

  ia VIP
vacker och skör!
2010-10-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP