Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Jag skulle vilja säga
att jag inte bryr mig om dig.
Skulle vilja skrika det
tills orden blir en storm
som sveper bort dig
ur mitt liv.

För alltid.

Jag skulle vilja blunda
för dina tomma gester.
Vill låtsas att jag inte ser
tills du bleknat bort
och försvunnit
ur min värld

För alltid.


Men jag bryr mig väl om dig.
Alldeles för mycket.

Det har jag alltid gjort.




Fri vers av littlemiss
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-11 19:57



Bookmark and Share


  blaite
Har en känsla av att det finns många svikna och så sårade hjärtan här inne. Fan ledsamma texter alltså
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss