Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla gumman


Naken och blottad
Alla ser in i den mörka varelsen

Vissa vänder sig och går
Andra pekar och viskar

Den totala förödmjukelsen
Är då någon stannar
Och förminskar smärtan

Klappar nedlåtande på huvudet
Så ja, lilla gumman




Fri vers av elva12
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-12 13:57



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tycker det här är väldigt bra.
Det är så precis, exakt. Den där totala förödmjukelsen. När någon förminskar smärtan - och därför också förödmjukar genom att förminska den andra personen, med sina ord.
Det känns väl gott i den andre att få vara "gud" en stund.

Usch! En välriktad rak höger mot någon känslig kroppsdel. Smack!
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12