Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vem hon var


Förlåt om jag gör dig besviken
Men jag vet inte vem det var
Hon du samtalade med den natten

Jag vet inte vad ni sa till varandra
Eller vad ni kände för varandra

Jag vet inte vem hon var
Men hon känns inte som jag




Fri vers av elva12
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12