Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU.... eller ja, jag....

Du ser på mig, med den där blicken som förnedrar.
Hatet
äter upp mig
inifrån


Jag gillar ej att se dig, du äcklar mig så.
En defekt, ett fel, ett misstag....

jag hör dina tankar
som en viskning till mig:
- "... Du hatar mig endast
För att jag är du"


...Jag hatar
dina ord
Men kan ej
förneka....

Jag gillar ej att se mig, jag äcklar mig så.
En defekt, ett fel, ett misstag....




Fri vers av T.R.
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-12 21:13



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
det finns ingenting fult i en ung själ
mycket smärta bär du inom dig men du själv dömer dig hårdare än någon annan möjligtvis kan göra. var inte rädd för att be om hjälp!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

T.R.