Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta, ett hav.

Ett hjärta

Ett hjärta i ett hav

Ett hav fullt av andra hjärtan

Påminn min om vilket hjärta som tillhör mig!

Kom ut ur grottan med mitt hjärta i dina ihopknutna händer

Visa mig mitt hjärta

Frihet

Låt mig leva livet som det borde levas

Jag lämnar mina obesvarade frågor i dina händer min duva

Återta mitt hjärta




Fri vers av Anders Camp
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp