Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I huvudet på mig


Trafikpanik

Svart och Vitt
inte som en färdigrätt
eller likt en borderlinediagnos
men i närheten av en hårdrockslåt
knappast strukturerat som på ett schackbräde
utan mer som ett myrornas krig på TV
denna ständiga trafik av tankar




Fri vers av Bea_uti_ful
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bea_uti_ful