Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåten

Du vet väl om att du är förlåten?
stora ORD

Beviset på att det var ÖVER
du hade gått vidare

Jag blev stående kvar
paralyserad
med telefonen i handen

Kommer alltid minnas platsen
och TRAPPAN

Den kändes oändlig framför mig




Fri vers av Bea_uti_ful
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-20 11:33



Bookmark and Share


  S~A •••
Mysig
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Bea_uti_ful