Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En färgpalett


Min favoritfärg

Dagis må gulna
Känslor känns blå
Rött skulle kunna vara kärlek
men mord likaså
Lila flyter fritt
Svart är fläckfritt
Vit som solen
Brunt på jorden
Grön e min favoritfärg
Punkt
.




Fri vers av Bea_uti_ful
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 23:20



Bookmark and Share


    Hjärtatmeddjupasår
punkten är slutet på alla meningar.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Bea_uti_ful