Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Bea_uti_ful

Jag var din fucking beauty

Jag ville inte synas men bli sedd av dig.
Varför skulle jag göra mig fin för ngn annan?

Jag ville inte få bekräftelse men bli bekräftad av dig.
Varför skulle jag behöva få bekräftelse från andra?

Du vet var jag finns och kanske vem jag är.
Varför vill du inte utvecklas tillsammans?

Liten ville inte bli stor.
Hur ska hon nu ta hand om sin Jumbojet?
Mitt itu och ful dessutom

En sluten mussla är svår att förstå sig på.
Hur skulle jag kunna bli en del av dig?

Tystnad.
Vad gör du nu?

Du var min hjälte




Fri vers av Bea_uti_ful
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bea_uti_ful