Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gjorde bort mig igen men nu är ångesten borta



andas in 70-talet
med en åttiotals röst
tillbaks på ruta ett
men med ett bättre utgångsläge

90-talets dans
sprids som millenium
eleKtro skjuter värme
i en kropp i vågrätt läge




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik