Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning



det är konstigt hur livet kan leka med oss
lura oss att följa vägar utan ändo
jag ligger alltid här på nätterna och tänker
jag ångrar alltid varför jag inte sa
jag ångrar alltid att jag inte sa
sanning
jag lever en lögn och lögnen lever mig
den säger skit i allt, försvinn imorgon
döda mig själv för att jag är jag
döda sanning
det är konstigt hur vissa får båda händerna att fungera tillsammans
jag sitter alltid här
dricker
och
hallucinerar
jag ser en värld som ångrar att den inte sa
jag ser en värld som ångrar att den är så såld
sanning
världen snurrar runt sig själv
slutar aldrig ljuga
döda den för att den snurrar




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 351 gånger
Publicerad 2011-09-24 01:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
berör
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik