Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterresa mot vår



Flyttfågelsträck en
faller av bryter routen
drillar hjälplöst sin
svanesång dalar likt en
matt sotflaga mot marken

fångar fågeln i
flykten bäddar ner den i
glödande höstlöv
när du läkt dina sår flyg
då som askan ur elden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 16:47



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fågel fenix.. Och tallrikar jag har hittat, gamla, som nu finns i mina skåp. Fenix, Gefle, Sweden, stämplade.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP