Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDVINNINGAR

landvinningar

som ska försvaras

landvinningar

som ska bevaras

befriat land

måste bevakas

befriat land

omvärlden skakas

landvinning för

revolutionen

liv växer starkt

i fria zonen

landvinningar

den frie sonen

som en dag reser

bortom månen

fiendeland

var ockuperat

land som nu är

exproprierat

återerövrat

territorium

i vårt globala

provisorium

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 17:53



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är just det; det som vunnits måste bevakas. Friast är kanske den som ingenting har att bevaka..
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP