Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen jag går.

Min fåra såddes.
Så började livets strävan,
för ingen utom mig.

Min trappa byggdes.
Så började tidens klättring,
för ingen utom mig.

Jag fick min sand,
mitt timglas fylldes.
Jag kläddes i min skrud.

En bit på väg så ser jag nu,
trots ting och tid
och händelse,
har livet ljus i sig.




Fri vers av littlemiss
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-14 09:36



Bookmark and Share


  blaite
Skitbra.
2010-10-25

    ej medlem längre
Jag tycker om den hoppfulla tonen i dikten. Dessutom är den originell utan slitna fraser.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss