Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vind som friskar i


Löven faller

På trädgren: tomt -

videungens dvala; och

skatornas skratt

101014




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-14 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint förmedlat om tiden just nu!

/Ann
2010-10-14

    ej medlem längre
Färgstarkt och stort med så få ord. Fint!
2010-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Och vi med dem?
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo