Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är Mammas gamla hus sålt .


Snart främling

Igår kändes allt som vanligt .
men snart kommer det förändras.
Jag kommer inte kunna gå där.
Jo kanske kunna gå förbi.
Men om jag stannar upp ,så kommer dom undra.
Vem är det som smyger runt.
Jag är snart en främling.
En främling som inte hör dit.
Inget binder mig längre dit
Bara vackra minnen om hur jag hade det som barn.
Men på ytan är jag bara en främling på gatan.
Dom kommer bara se på mig likt någon som bara går förbi.
Jag kan inte ta bilen dit för det finns bara en parkering för besökare.
Jag är inte längre en besökare jag är bara en främling.






Fri vers av Buske
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buske