Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Sorg

Vi levt och älskat
det var vårt innersta,
vår hemlighet
till slut föll allt sönder, av sorg och ensamhet
bitar vi fogat samman med gemensam tro, och hopp
nu sörjer min själ,som den alltid

Men tron ger trots allt hopp
att vi till sist i vilan,
Tillsammans blir en hel




Fri vers av morsan
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 23:11



Bookmark and Share


  Cadena
Ja, det är det här att man blir helare tillsammans hur allt än ser ut ... Och att man vet det oberoende av utslaget i ett kort perspektiv. Du har formulerat det här på ett utsökt sätt - och jag förstår precis hur du menar. Tack. Det ger en kraft att gå vidare.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

morsan

Senast publicerade
Sorg
Saknad
* Se alla