Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar att du var här


Älskade lillasyster

Älskade lillasyster.
Jag kände din rädsla.

Du var rädd.

Du låg skyddad men kände dig hotad.
Hotad av den värld som du ändå ville uppleva.

Jag hade varit pappas tös.
Du hade varit mammas flicka.
Kompletterande men inte konkurrenter.

Barn av en trygghetsnarkoman och en frihetssökare.
Vi hade haft varandra.

Du är saknad.




Fri vers av Bea_uti_ful
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-14 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bea_uti_ful