Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto från trädgården 10 oktober 2010


Rudbeckians guld

Rudbeckians guld

ger min grå väv ett skimmer

ännu en sekund




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-15 09:23



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
och ett underbart foto ...
2010-10-21

  Eaglemountains VIP
underbart skrivet!
2010-10-21

  Monika A Mirsch VIP
goda guldglitter ord i stämningsfull haiku
2010-10-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt skaldat. =)
2010-10-15

  anits VIP
Mycket vackert målande ord
till en helt ljuvlig bild
2010-10-15

  aol
så vacker både ord och bild,
2010-10-15

  Bibbi VIP
Så vackert både ord och bild.

Lite vemodigt att sommaren tog slut så fort, tycker jag:-(

Dock soliga hälsningar från ett soligt Eskilstuna.

Kram!//Bibbi
2010-10-15

  Anya VIP
Vackert fångat!
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP