Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåligt skyltat

Utanför min barndoms renputsade fönster
väntade världen i räta rader.
Obekymrad rumsterade jag om
i livets oändliga leksakslåda.

När jag som tonåring öppnade dörren
låg vägen krokig framför mig.
Men destinationen var tydligt utmärkt
och farleden full av skyltar.

Vilsen och vuxen undrar jag nu
vilken avfart jag borde ta
för att finna den plats där jag är jag
och livet är mitt att leva.




Fri vers av Lisa
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-09 11:31



Bookmark and Share


  Therés
Att hitta riktigt rätt är nog få förunnat.
Bra text!
2005-10-04

  Tothem
Så glasklart du skriver. En fantastisk text som jag med glädje rekommenderar! Tack!!
2004-08-04

  reback
Gillar - speciellt "livet är mitt att leva". Inte helt lätt. Tjusigt!
2004-07-09

  Apetass
Jag är med dig hela vägen, ända till nästa avfart.
2004-07-09

  leopardia
du fångar vardagen och verkligheten med sådan lätthet att man blir stum av beundran...
2004-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa