Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändå är det bara vänskap jag snackar om.....


Riktig Jävla Avundsjuka

hon, henne, hennes...
hon, bara hon!
men jag då? vart finns jag?

du säger massa som ni gjort
och hur rolig hon är
men vi då? Vart står vi?

Pratar du någonsin med någon annan om mig?
VISA MIG ! SE MIG !

Är hon lätt att visa?
Lätt att tycka om?
Är hon bättre, enklare, vackrare?

Avundsjuka
Större än någonsin
Just för att de e
du och hon




Fri vers av T.R.
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-16 17:02



Bookmark and Share


  blaite
Tycker du låter som en bra tjej
2010-10-31

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Minns den tiden i plugget.
Minns osäkerheten då tvivel
på vänner föddes. Då bästa
väninnan valde någon annan.
Det gör ont att lära ibland.
Fint och berörande skriver du
2010-10-17

  Hon, Hanna
Jättefin dikt :) Jag känner verkligen igen mig i den här dikten väldigt mycket. Det gör riktigt jävla ont att känna att man inte betyder något för någon man tycker så mycket om...
2010-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Tess...
Du är unik.
Absolut unik.
Ingen kan ersätta dig.
Aldrig någonsin.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

T.R.