Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du aldrig skulle göra sådär som jag gjorde.

Du tror att jag inte känner
förändringen i din närhet

Du tror att jag inte känner
att det bara är dina händer som berör mig, inte hjärtat.

Du tror inte jag känner
någon skillnad på nu och då.

Du tror att jag inte vet
att allt faller itu när som helst.



-


..Och jag förtränger allt och låtsas att du tror rätt.




Fri vers av Frigolit
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-17 18:02



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Vad fin den här var.
Sista raden binder ihop allt på ett perfekt sätt.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Frigolit